Zullen de Golden State Warriors Klay Thompson opnieuw onderteken

16-08-2018 0
Golden State Warriors-superster Klay Thompson gaat het laatste jaar van zijn contract binnen basketbal kleding. Zal hij na dit seizoen een krijger blijven?
 
In een salaris-cap league is het moeilijk om een ​​selectie van vier All-Stars bij elkaar te houden, laat staan ​​vijf zoals de Golden State Warriors dit jaar zullen hebben.
 
Een aantal van die All-Stars contracten vervallen na dit seizoen, inclusief Klay Thompson.
 
Klay gaat het laatste seizoen van zijn vierjarig contract van $ 69 miljoen in en wordt in 2019 een gratis agent als de twee partijen het niet eens kunnen worden over een contractverlenging voor het volgende seizoen.
 
Thompson heeft zijn hele loopbaan in Golden State gespeeld nadat hij in de 2011 Draft 11e werd gekozen.
 
Hij heeft zich ontwikkeld tot een viervoudige All-Star die twee All-NBA-teams heeft gemaakt en drie kampioenschappen heeft gewonnen met de Warriors. Dat soort CV zou hem een ​​max contractaanbieding van een groot aantal teams moeten opleveren als hij als vrije agent op de vrije markt komt.
 
Er zijn tegenstrijdige berichten over wat zijn toekomst in Golden State te bieden heeft.
 
Marcus Thompson van de atletiekorganisatie heeft gemeld Golden State Warriors basketbal kleding winkel dat de Warriors en Klay een paar maanden geleden contractverlengingsgesprekken voerden en dat Thompson bereid was een loonsverlaging in zijn volgende deal aan te gaan.