Waarom ik een fan van de Portland Trail Blazers ben

26-05-2017 0
Welkom bij de vernieuwde Blazer's Edge! Om de nieuwe look en feel van onze goedkope Portland Trail Blazers basketbal kleding sportgemeenschappen te vieren, delen we verhalen over hoe en waarom we fans van onze favoriete teams worden. Als u uw verhaal wilt delen, ga dan naar de FanPosts om uw eigen bericht te schrijven. Elke FanPost wordt in een tekening opgenomen om een ​​$ 500 Fanatics cadeaubon te winnen. SBNation verzamelt alle verhalen hier en kenmerkt ook de beste in ons netwerk. Kom fan met ons!
 
In plaats van een Blazer's Edge-medewerker te kiezen om de site te vertegenwoordigen, hebben we besloten om dit thema over het hele netwerk te gebruiken om u beter te leren kennen over ons hele personeel. Hieronder staan ​​de verhalen van de helft van het personeel, waarin wordt beschreven hoe ze het team eerst volgden. Later vanmorgen zullen we u aan de andere helft voorstellen. Geniet van de verhalen van Blazer's Edge schrijvers oud en nieuw!
 
Steven DeWald
 
Zoveel als ik haat om het toe te kennen, begint mijn reis naar een obsessie fan van de Trail Blazers op een materialistische noot. Ik was een verstandige verzamelaar als een kind, en het verzamelen van kaarten van de NBA was mijn hoofduitoefening. Toen ik ongeveer zes of zeven was, kwam Dairy Queen uit met zijn gedenkwaardige serie Blazers thema drinkbril, waardoor ik mijn liefde voor tradingkaarten op de tafel liet voor wat leek als elke maaltijd van mijn kindertijd. Gezien hoe jong ik was ten tijde van die grote Portland teams, zijn deze spelers groter dan levenskarikaturen in mijn geheugen, zoals die glazen van DQ.
 
Mijn daadwerkelijke fanhood begon ernstig toen ik een beetje ouder werd, toen Arvydas Sabonis eindelijk in Portland aankwam. De bril kwam echter in volle cirkel, maar als eerste jaar was ik een seizoenkaarthouder die een serie cups verzamelde die de startende vijf van het seizoen 2013-14 had.
 
Kevin Haswell
 
Ik ben nu een fan van NBA basketbal geweest. Ik zat rond het NBA Playoffs vorige jaar, een spel met de Trail Blazers en the Warriors. Ik werd verliefd op het kijken naar Damian Lillard en hoe hij het zo makkelijk uit ziet op de vloer. Vanaf die nacht wist ik dat ik meer aandacht aan de Trail Blazers zou geven. De combinatie van Lillard en CJ McCollum maakte de Blazers een heel intrigerend en leuk team om te kijken.
 
De afgelopen zes maanden begon ik met de Trail Blazers te studeren en werd erg geïnteresseerd in hoe de hele operatie werkte. Kort daarna besloot ik om te schrijven voor Blazer's Edge en hier ben ik. De Trail Blazers worden dichterbij en dichter bij het worden van een deelnemer in het Westen en ik kon niet meer opgewonden zijn om te zien hoe het allemaal uitkomt.
 
Ryne Buchanan
 
Mijn Trail Blazer fandom dateert uit ongeveer 2000, toen ik negen jaar oud was. Mijn eerste Trail Blazers-geheugen kijkt naar het team dat ik zou verliefd hebben om uit elkaar te vallen tegen de gehate Lakers in Game 7 van dat jaar's Western Conference Finals. Ik heb echter ook veel goede herinneringen.
 
Ik herinner me als een kind in het zomerkamp dat een krantknippen van mijn vader heeft ontvangen waarin ik me vertelde dat de Blazers Derek Anderson in een handel verworven had. Ik was extatisch, nadat ik hem de vorige jaar had gezien voor de Spurs. Ik ben de trotse eigenaar van zowel een Theo Ratliff ondertekende trui en Dan Dickau ondertekende hoed. Ik heb nog een Greg Oden Jersey begraven in de achterkant van mijn kast. Toen ik ongeveer 12 was, gaf mijn opa mij een DVD van Game 6 van de 1977 Finals, en ik heb het waarschijnlijk honderd keer bekeken. Ik heb in vele jaren een live live geweest, en ik heb in de loop der jaren spannende momenten gezien (Clyde's nummerpensioen, Roy's spelwinnaar over Houston en de Blazers 'beat in de gouden staat in 2016 om een ​​paar te noemen).
 
Ik heb het team gevolgd door goede tijden en slecht (meestal slecht) met onwrikbare steun. Ik droom dat iemand ooit in mijn leven zal komen om het team waar ik van hou, thuis een ander kampioenschap naar Rip City te brengen.
 
Adrian Bernecich
 
Met duizenden kilometers / mijlen tussen mij (in Melbourne, Australië) en het dichtstbijzijnde NBA-team, was het de 1993-94 NBA-handelskaart van de bovenste deksel die mijn passie voor de Blazers ontstoken.
 
In het midden van de jaren negentig (voor het begin van het internet) waren we vooral bezig met beelden en nieuws over Michael Jordan en Shaquille O'Neal - en weinig anderen - via tijdschriften en zeldzamer op televisie. Maar toen ik tegen een Clyde Drexler-kaart kwam, was ik nieuwsgierig.
 
Op dat moment had een vriend een videoband (onthoud dat) met hoogtepunten van de NBA-sterren, waaronder de voormalige Portland-shoot guard. Ik was direct een fan.
 
Na een NBA-stilstand rond de eeuwwisseling bracht het internet me nieuws over Portland, die Aldridge en Roy opstellen. De laatste heeft mijn passie voor het team opnieuw aangestoken.
 
En eens met Aussie Patty Mills (hoe hebben we hem laten gaan) werd het laatst in het ontwerp van 2009 waar ik binnen was geweest. Nu, dankzij Blazer's Edge, volg ik elk aspect van dit fantastische team en zijn gepassioneerde fanbase.
 
Kody Tarbell
 
Als je met een Blazer-fans praat, was een van de vreemdste gebeurtenissen in de geschiedenis van de franchise de 13 spelwinnende streep in 2007. Eerst heb ik nooit echt veel aandacht besteed aan het team. Tuurlijk, ik herinner me nog steeds dat ik met mijn papa zou spelen, in de balken zitten die Scottie Pippen door de hele arena horen, maar ik heb nooit echt verbonden met het team. Travis Outlaw van alle spelers maakte me een fan geworden nadat hij een zonsondergang in Memphis sloeg.
 
Mijn mensen zouden me van de praktijk ophalen en we zouden Brian Wheeler op de oproep hebben. Uit het niets bleef het team gewoon winnen en winnen. Zodra het 10 op elkaar was bereikt kon ik het niet geloven. Ik zou het ochtendblad van mijn vader stelen, zodat ik de storylines en statistieken kon lezen. Het was niet alleen Roy die ook overnam. Wie is deze James Jones schiet 5-6 op 3s? Man, Outlaw en Webster vermoorden het echt aan het einde van de wedstrijden; Ze kunnen iets hebben. Achteraf op die leeftijd was niet het beste dat je zou kunnen zeggen.
 
Ongeacht, niemand zag dit komen. Een team zonder één van zijn (gulp) toekomstige sterren in Oden, gaat het meest bizarre mogelijk langs het team na team. Het is gek om er terug te kijken, maar dat heeft me in Rip City gebracht.
 
Miles Custis
 
Ik ben een fan van Blazer geweest zolang ik me kan herinneren. Ik ben opgegroeid in Gresham, en mijn vroegste herinnering aan het kijken naar Trail Blazer-spellen keek ons ​​rennen naar de NBA-finale in 1990 als een 8-jarige. De vroege jaren 90 was een spannende tijd om fan te zijn, en met Clyde Drexler, Terry Porter, Jerome Kersey, Buck Williams, Kevin Duckworth en Cliff Robinson was het een leuk team om te winnen. Een mooi geheugen dat ik van die tijd heb, is het verzamelen van de Dairy Queen bril. Mijn ouders hebben eigenlijk nog steeds alle oude DQ bril, en ik gebruik ze zeker wanneer ik het bezoek.
 
Brian Freeman
 
Ik ben fan van basketbal sinds mijn eerste herinneringen geweest. Mijn vader had in de NBA gespeeld en had een grote passie voor het spel, dus ik pakte hem van hem af. Hij hield van de Blazers en keek hen elke kans die hij kon. Ik nam zijn Blazers enthousiasme en rende er mee. Naar school met schoenen die ik niet in basketbal kon spelen was een niet-optie, want bij reces was er niets anders dat ik zou doen. Dat ging vrijwel door middel van de middelbare school. Het kan me een paar vriendinnen hebben gekost, maar ik heb geen spijt. Mijn vader was de persoon die me liet zien en leerde me het spel basketbal, maar mijn idolen en helden waren de mannen op het scherm. Ik droomde ervan om ze te zijn, ik heb zelfs geprobeerd mijn naam te veranderen in Hakeem. Ik was allemaal basketbal. 20 jaar later veranderde niets. Basketbal betaalde voor mijn beurs en bracht me tot mijn ultieme avontuur - een carrière die professioneel in Europa speelde. Ik mis het competitief spelen, maar ik ben nog steeds gelukkig genoeg om mijn ultieme passie door te gaan, games te bekijken en een deel te maken van Blazer's Edge