Verschillende sleutelnamen zijn van het bord, maar Pelicans kunn

05-07-2017 0
Op zondag werd een flurry van de activiteit in de NBA gezien, met een aantal gratis agenten Basketbal kleding die nieuwe aanbiedingen aanvaardden, maar alles bleef stil op de front van de pelikaan van New Orleans - dat kan helemaal niet slecht zijn.
 
De grootste aankondiging kwam uit Paul Millsap, die nu de Denver Nuggets home zal bellen, maar een aantal belangrijke rolspelers heeft afspraken gemaakt met teams: Jodie Meeks, Kyle Korver, Justin Holiday en Ben McLemore.
 
De Pelicans waren geïnteresseerd in tenminste twee van deze namen uit de lijst, met de meest gekoppelde speler natuurlijk Jrue Holiday's broer. Rekening houdend met de 28-jarige komt er een productieve campagne voor de Knicks uit en had herhaaldelijk gezegd van zijn wens om in het verleden met zijn jongere broer te spelen. Het was verrassend om de Chicago Bulls nab hem te zien voor $ 9 miljoen dollar over de Volgende twee jaar.
 
Als Dell Demps graag op de oudere vakantie was, waarom heeft hij niet een vergelijkbare som aangeboden met een deel van de pelicanen die niet in de belastingbetaler zijn? Mijn gok, net als het was op zaterdag, is dat het frontkantoor ook hoopte hem te landen met de tweejaarlijkse uitzondering (BAE) of hem nog niet kon plegen vanwege grotere doelen in het achterhoofd, misschien via gratis Agentschap of handel.
 
Een dergelijke potentiële kandidaat kan Nick Young zijn omdat hij kan schieten zoals zo weinig anderen in de competitie.
 
Het probleem is echter dat de glanzende bling die uit de lockerkamer van de Golden State Warriors komt, teveel kan zijn om voor de man die van het middelste podium houdt, te voldoen. Het komt niet goed voor andere geïnteresseerde teams dat hij getuige was van het feesten met Draymond Green op Snapchat
 
Drie andere namen om te kijken zijn Darren Collison, Dante Cunningham en C.J. Miles. De voormalige Hornet kan een van de betere bewaard geheimen zijn in de competitie en ik heb in april in zijn waarde teruggevallen. Kevin's recensie over het seizoen van Cunningham heeft onlangs alle bases gedekt over waarom Dell Demps waarschijnlijk van hem zou houden om in New Orleans te blijven. Miles was ooit teamgenoten met Solomon Hill, maar nog belangrijker, de assistent coach Jamelle McMillan's vader is de hoofdcoach van de Indiana Pacers - bekendheid met de scherpe shooter mag geen probleem zijn.
 
Voor de BAE, zou het me niet erg vinden dat de pelikanen de banden op Vinsanity schoppen. Tijdens de halve tijd van het Detroit Pistons en New York Knicks zomer league spel gisteren op NBAtv, Vince Carter onthuld dat hij niet geïnteresseerd is in ringjagen en zitten aan het einde van een kampioenschap-kaliber bank. Hoewel hij beweert dat hij nog steeds in gesprekken met Memphis is betrokken, kijkt hij rond de competitie voor kans, want ondanks zijn leeftijd, "ik ken het spel goed genoeg." Hij beweert dat hij in de afgelopen afgelopen paar seizoenen twee dingen heeft geconcentreerd: het behoud van een Elite jumpshot en blijft een goede verdediger door vocale op de vloer te zijn.
 
Met iedereen die zich concentreert op de gratis agentschapstermijn, voel ik me echter niet genoeg dat de handelsmarkt aan de hand is - en dit is waar Dell Demps waarschijnlijk zijn grootste merk zal maken. Ik heb gisteren Jeremy Lin en Eric Bledsoe onderzocht, maar je kan wedden dat er andere spelers beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld, twee teams om te kijken zijn de Nuggets en Hawks.
 
Met Denver die Millsap landt, maar ook interesse heeft in George Hill of Danilo Gallinari opnieuw inschrijft New Orleans Pelicans basketbal kleding, moeten ze extra capruimte creëren. De Pelicans zijn in de meeste scenario's geen geschikte directe handelspartner, ze hebben voldoende ruimte zelf, maar een drie-way deal zou niet uit de vraag zijn. Naast hun overbevolking van kracht, kunnen de Nuggets velden aanbieden op Wilson Chandler of Will Barton.
 
Ondertussen stapt General Manager Travis Schlenk in Atlanta bij een herbouwen nadat hij Millsap verloor en Dwight Howard verhandelt. Kent Bazemore zou waarschijnlijk minder dan de volledige prijs hebben gehad na zijn onderweldigende seizoen om een ​​4-jarige $ 70 miljoen contract te schoppen.
 
Eerlijk gezegd, ik ben niet helemaal verbaasd dat de New Orleans Pelicans stil zijn geweest, omdat ze in overeenstemming zijn met Jrue Holiday. Het frontkantoor heeft ook hoge verwachtingen voor hun MLE en BAE uitzonderingen, of hopelijk zoeken ze eerst een extra krachtig stuk door handel - het soort grote waarde die ze mogelijk niet kunnen toevoegen via een gratis bureau.