Rockets 'Danuel House komt tot leven in de eerste ervaring na he

16-04-2019 0
Na weken waarin Danuel House Jr. uitkijkt naar zijn eerste playoff-ervaring, na alle adviezen in de vorm van strenge aanwijzingen die hij van de veteranen van de Rockets had gekregen toen hij zich voorbereidde, vond hij op zondag vooral in Game 1 spelen. een goede tijd.
 
"Het was leuk," zei House. "Het was een andere atmosfeer voor mij, ik wilde er gewoon zeker van zijn dat ik op een belangrijke manier verdedigend zou bijdragen en gewoon mijn overtreding zou laten komen." Voor mij was het alles om in de juiste defensieve rotatie te staan. We moeten stoppen om games te winnen. "
 
Daarmee keerde hij echter terug naar zijn plezier dat meer leek te zijn dan de 32 punten overwinning van de Rockets.
 
"Het is leuk, dat was leuk," zei House. "Het is basketbal op hoog niveau en er waren jongens aan het concurreren, het is altijd leuk om eropuit te gaan en gewoon te concurreren."
 
House begon langzaam en maakte 1 van zijn eerste 6 opnames. Maar met een paar vierde-kwarts-3-wijzers en een basislijn aandrijving aan een slag, hielp hij het spel in een uitbarsting veranderen.
 
"Ik zorg er gewoon voor dat ik de vloer kan spreiden, zodat James (Harden) de baan op kan als hij wil en CC (Clint Capela) de lob gooit of CP (Chris Paul) kan slangen of naar beneden gaan rijstrook en maak een extra pas, "zei House. "Het is dus heel leuk om een ​​bijdrage te leveren aan zo'n team dat zo goed is."