Los Angeles Lakers moet Jamal Crawford opnemen tegen voelspriete

29-10-2019 0
De Los Angeles Lakers zijn slechts twee wedstrijden in het NBA-seizoen 2019-20, dus het is nog steeds veel te vroeg om overhaaste beslissingen te nemen. Ze hebben ook te maken gehad met twee van de beste defensieve teams in de NBA in de LA Clippers tijdens de openingsavond en de Utah Jazz voor hun thuisopener.
 
Los Angeles heeft zelfs nog niet hun volledige selectie beschikbaar voor een game, inclusief het voorseizoen. Kyle Kuzma is aan het herstellen van een stressreactie in zijn enkel die hij leed tijdens een trainingskamp met Team USA tijdens de voorbereiding op de FIBA ​​World Cup. Rajon Rondo heeft ook de eerste twee wedstrijden van het reguliere seizoen gemist.
 
Hoewel we ze nog niet op volle sterkte hebben gezien, zijn er afhaalrestaurants in het vroege seizoen geweest. De combinatie van LeBron James en Anthony Davis is dodelijk. Het team mist echter veel speelmogelijkheden buiten James met Rondo op een zijspoor. Een andere scorer zou ook geen pijn doen.
 
Fans zijn niet de enigen die opletten waar de Lakers meer van zouden kunnen gebruiken tijdens het seizoen Los Angeles Lakers basketbal kleding winkel. Veteraan-vrije agent, Jamal Crawford, heeft ook kennis genomen.
 
Crawford ging onlangs naar Twitter om te analyseren wat de Lakers konden missen ondanks hun superster-duo van LeBron en AD.
Het is gewoon zo dat Crawford perfect past bij wat de Lakers zoeken. Er zijn geen concreet bewijs of geruchten dat de Lakers momenteel een andere speler aan hun selectie willen toevoegen, maar als ze teruggaan naar een vrij bureau, zou Crawford iemand zijn die het bekijken waard is.