Kijken naar de zoon van James groeit op en concurreert met de ou

08-08-2018 0
De oudste zoon van James, Brownie, koos ervoor om deel te nemen aan Crossroads Middle School in de wijk Santa Monica in Los Angeles. Dit is een basketbalschool in Los Angeles waar Brownie een nieuw leven begint te leren en te basketballen goedkope Houston Rockets basketbal kleding, en dit is waar James dit jaar is. Een van de belangrijke redenen om de Lakers in de zomer te kiezen. Hij hoopt dat zijn zoon een betere basketbalopleiding krijgt en hoopt in de toekomst met elkaar te kunnen concurreren.
 
Misschien weet je niet veel over Brownie, maar ik denk dat je zijn speelvideo's op sociale media hebt bekeken, inclusief de Brownie-dunk die vorige week het sociale netwerk screende, de bal hoog en hard gooide, opstijgen, een- de hele reeks bewegingen in één keer met de hand vastgemaakt, wat aantoont dat de jongere Brownie al het bodytalent en de basketbalvaardigheden van de meeste van zijn leeftijdsgenoten heeft overtroffen.
 
Fans kunnen altijd de schaduw van James in de Brownie Play-video vinden en hopen dat Brownie kan spelen zoals zijn vader, dit zijn de verwachtingen van de fans, ze hopen in de toekomst een ander James-verhaal te zien.
 
Inderdaad, Brownie lijkt op sommige plaatsen erg op zijn vader, hij deelt de bal graag, kan zijn teamgenoten zo nauwkeurig vinden als James en geeft de bal door. Zijn lichaam is sterk, hij kan een layup voltooien in een fysieke confrontatie en er goed gebruik van maken. Tegelijkertijd heeft hij ook een goede buitenkant schieten, of het nu om de bal te vangen of dribbel schieten, kan de score te voltooien.
 
Deze zomer won Brownie's team het kampioenschap in de USBA National Championships in Charlotte. Dit evenement wordt vaker de AUU Tour genoemd, die tot de amateurcompetitie behoort, maar toch trekt het een groot deel van het talent aan. De kleine spelers namen deel. Brownie staat momenteel op de 10e plaats in de "Newcomer Rankings" van 2023 en zijn backcourt-partner Mickey Williams staat op de eerste plaats en de sterke verdedigingshelft van de twee is een belangrijke reden voor het team om te winnen.
 
Elke keer dat er een competitie met Brownie is, zal dit altijd meer doelgroepen aantrekken. Mensen willen zien hoe de zoon van James speelt. James heeft ook deze zomer vele malen Brownie's spel bekeken en de superster in de NBA. Zittend aan de kant van het hof van de zoon, gewoon een vader die zijn zoon toejuichte. Hij zal opstaan ​​en applaudisseren voor het doel en zal klagen vanwege ontevredenheid over de straf.
 
Als de zoon van James, Brownie gewend om te wennen aan de schijnwerpers. Toen hij negen jaar oud was, begon iedereen aandacht aan hem te schenken. Iedereen hoopt dat hij op een dag in staat zal zijn om de NBA en James te betreden om op hetzelfde podium te concurreren. James zei ook dat dit een van zijn grootste wensen is.
 
Brownie, die jonger is dan 14 jaar, hoopt in 2023 in de NBA te landen. Tegen de tijd dat James 38 jaar oud is, heeft James de laatste jaren geen regressieve fysieke conditie gezien, zelfs als hij 40 jaar oud is, is het niet een probleem. Brownie is ook naar de basketbalschool in Los Angeles gegaan om meer geavanceerde en wetenschappelijke basketbaltraining te ontvangen, wat een belangrijke reden is voor James om de Lakers te kiezen. Als deze situatie zich volgens deze situatie gestaag ontwikkelt, is het geen leugenachtig gesprek tussen beide.
 
Brownie kan al op jonge leeftijd zijn talent en vaardigheden in basketbal laten zien. Naast goede genen heeft James een goede omgeving voor hem gecreëerd om hem te smeden. Maar je krijgt veel meer, en je zult meer moeten dragen, en Brownie, die de naam draagt ​​van LeBron James, staat ook voor de druk die zijn leeftijdsgenoten niet voelen. Na dezelfde superster gaf O'Neills zoon Sharif ook toe dat Brownie meer onder druk staat dan hij.
 
James zelf zei dat hij er nu spijt van heeft Brownie de naam LeBron James te geven. Het is heel trots om de naam van de vader te krijgen, maar in Brownie is dit meer een uitdaging. Deze ongebruikelijke trots vereist van hem dat hij naar meer streeft goedkope basketbal kleding. Het geschenk van dit lot heeft de prijs langzaam al in die tijd gemarkeerd.
 
Voordat we getuige zijn van de strijd tussen de vader en de zoon op hetzelfde podium, moeten we nog steeds langzaam wachten, wachtend tot Brownie opgroeit, en groeien op een weg vol licht maar vol met doornen.