Jeff Green van Rockets wil al voor langere tijd in Houston blijv

02-03-2020 0
Jeff Green heeft slechts vijf wedstrijden gespeeld voor de Houston Rockets.
 
Maar de ervaren veteraan is verliefd geworden op de franchise en hij hoopt van Houston zijn thuis te maken voor de nabije toekomst.
 
Green zei dat hij en zijn vrouw gelukkig zijn in Houston. Hij prees ook de stad om wat het te bieden heeft, zowel vanuit een basketbalstandpunt als vanuit een persoonlijk perspectief.
 
Green tekende een contract van tien dagen met de Rockets op 18 februari, en Houston heeft hem sindsdien getekend voor een gegarandeerde deal voor de rest van het seizoen.
 
De 33-jarige is gemiddeld 8,4 punten en 3,0 rebounds in zijn korte periode met de Rockets terwijl hij ook bijna 53 procent schiet buiten de boog Houston Rockets basketbal kleding winkel. Green had moeite om het zaterdagavond tegen de Boston Celtics te krijgen (slechts 1-uit-5 van het veld), maar hij voegde twee blokken toe aan het verdedigende einde.
 
Houston berekent nog steeds hun rotaties terwijl ze zich inkopen in de 'small ball'-strategie, maar het profiel van Green zou hem een ​​ideale pasvorm voor de bank kunnen maken.
 
Groen kan de vloer spreiden en tegelijkertijd defensieve veelzijdigheid bieden, en hij is het soort atletische vleugel die de raketten lijken te begeren.
 
Of Houston bereid is zich in te zetten voor Green als onderdeel van hun toekomst is een andere vraag, maar hij lijkt blij te zijn met zijn huidige situatie.