Indiana Pacers gekozen om deel te nemen aan de nieuwe NBA 2K E-S

05-05-2017 0
De NBA 2K E-Sports-competitie kondigde eerder vandaag aan dat diverse teams Basketbal kleding kind in het eerste seizoen van de competitie zullen concurreren - op een gegeven moment in 2018 te lanceren. Er zijn 17 teams in de competitie geselecteerd om deel te nemen, waarbij de Pacers een van de geselecteerde teams zijn.
 
Terug in februari kondigde NBA-commissaris Adam Silver aan dat de competitie samen met NBA 2K een E-Sports-competitie maakt waarin gamers de volledige rosters vormen die de werkelijke NBA-teams vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld, het Pacers 'E-Sports team zal een roster bevatten dat bestaat uit vijf werkelijke gebruikers, in plaats van een geautomatiseerd spel. Teams zullen dan in een seizoen tegen elkaar worden geconfronteerd, waaronder een best-of-seven playoff-indeling voor teams die de postseason maken. Spelers zullen ontvangen
 
Zoals Nate Taylor van de Indianapolis Star gemeld heeft, zal de competitie in januari of februari 2018 beginnen, met zijn seizoen spiegelen dat van het feitelijke jaarlijkse NBA-seizoen.
 
Het is onduidelijk hoe deze E-Sports teams samengevoegd zullen worden, maar verwacht dat ze bestaan ​​uit enkele topgamers van over de hele wereld.
 
"Dit is de eerste stap in wat belooft een buitengewone competitie te zijn, waarbij de beste gamers ter wereld worden samengesteld en de elite-competitie op internationaal niveau worden samengesteld," aldus E-Sports league, directeur Brendan Donohue. "Onze teams hebben enorm enthousiasme uitgedrukt voor E-Sports, en we kijken ernaar uit om iets echt uniek te maken voor basketbal- en gokventilators over de hele wereld."