Hawks 'Prince' a ways away 'van terugkeer

27-12-2018 0
Het is onwaarschijnlijk dat Taurean Prince tot januari terugkomt, volgens de Hawks-trainer Lloyd Pierce.
 
De kleine beginnende speler heeft de afgelopen acht wedstrijden gemist met een verstuikte enkel van de enkel. Hij is ook uitgesloten voor de wedstrijd van woensdag tegen de Pacers. Prins was gepland om drie weken na zijn blessure opnieuw geëvalueerd te worden, leed op 3 december tegen de Warriors. Hij is net teruggekeerd naar de rechtbank voor lichtschieten.
 
"Hij is nog steeds een eind weg," zei Pierce woensdag. "Hij heeft geen low-impact activiteit gedaan. Ik denk dat we hem na Nieuwjaar nog zullen bekijken. Dat is de veiligste gok. "
 
The Hawks hebben volgende week twee roadspellen, bij de Wizards op 2 januari en bij de Bulls op 4 januari.
 
The Hawks zullen waarschijnlijk beginnen met power forward John Collins tegen de Pacers in. Hij miste de overwinning van zondag op de zuigers met een verstuikte enkel van de enkel. Hij wordt vermeld als dubieus, maar heeft woensdag alle shootaround doorlopen.
 
"Ik denk dat hij goed zal zijn om te gaan," zei Pierce. "Hij ging door alle shootaround, dat was 45 minuten en hij krijgt nog steeds wat werk. Met twee vrije dagen (voor de vakantie), was hij in Florida, er was niet veel voor ons om te zien, dus het was belangrijk voor ons om hem te zien. "
 
Collins is een welkome terugkeer, want hij heeft een double-double gehad in acht van de afgelopen negen wedstrijden.
 
The Hawks zullen ook waarschijnlijk rookie sturen naar Omari Spellman op woensdag. Hij heeft de afgelopen acht wedstrijden gemist met pijn in de rechterheup. Hij wordt als waarschijnlijk vermeld na het behalen van zijn eerste 5-op-5 baanwerk op woensdag. Pierce zei dat Spellman niet in staat was de laatste stap naar de laatste stap van zijn terugkeer te zetten, omdat het team op de weg was en niet genoeg spelers had voor een 5-op-5-scrimmage.