De Golden State Warriors moeten oppassen voor deze 3 gevaren van

16-12-2019 0
De Golden State Warriors zitten momenteel dieptepunt in het NBA-klassement, met een record van 5-22. Gedurende het grootste deel van het begin van het jaar had Coach Steve Kerr zijn korte, jonge team hard vechten om alleen maar tekort te schieten bij de laatste hindernis. Het was het ideale script voor een tankteam. De jongeren toonden hart en leerden wat lessen. Ondertussen zaten Steph Curry en Klay Thompson in de vleugels voor volgend jaar, vergezeld door een paar van de opvallende artiesten van dit jaar en een hoge loterijoogst verdiend met al die verliezen.
 
De afgelopen weken is het script echter slechter geworden. De Warriors verloren zwaar aan de Hawks goedkope basketbal kleding, en vervolgens aan de Hornets op de weg, voordat ze thuis wedstrijden lukte voor de Grizzlies, en zelfs voor de nederige Knicks, ondanks ontbrekende lichamen die terugkeren naar de line-up, inclusief hun prijswinst, D 'Angelo Russell.
 
Aan de andere kant, dat betekent dat de Warriors nu een slot op die onderste plek hebben. Maar er zijn echte gevaren aan het exclusief inzetten op een dergelijke strategie. Hier zijn drie van de grootste gevaren.
 
Er is een gedachtegang dat het niet echt uitmaakt hoe de verliezen komen, zolang ze die pingpongballen helpen. Op de lange termijn is het niet belangrijk. Het is echter niet geweldig voor een jeugdig team om herhaaldelijk verslagen te worden door de slechtste kanten van de competitie. Demoralisatie begint, de inspanning begint te slippen en de coach begint zich af te stemmen. Niets doet chemie graag verliezen. Voor je het weet worden al die ontwikkelingsminuten schadelijker dan positief.
 
Die vroege spellen brachten hoop en hielpen bij het opbouwen van enig geloof. Het jonge roster moest alleen maar beter presteren, en ze konden bijdragen aan een winnend team. Het nieuwste stuk basketbal is het soort basketbal dat je zelfvertrouwen kan aftappen.
 
Deze week zien de Warriors de koningen en pelikanen in Chase Centre Golden State Warriors basketbal kleding winkel, gesandwiched rond een reis naar Portland. Misschien zullen er tekenen van leven zijn. Zo niet, dan kunnen de dingen de komende maanden echt lelijk worden. En zelfs als het hun loterijkansen helpt, is dat niet noodzakelijk een goede zaak.