Daryl Morey zegt dat Rockets een flexibel plan zal hebben om Jam

02-08-2019 0
Daryl Morey, algemeen directeur van Houston Rockets, zegt dat de franchise een flexibel plan zal hebben om James Harden, Russell Westbrook en andere belangrijke veteranen volgend seizoen te laten rusten.
 
Morey zegt dat het doel voor elk team is om hun beste spelers vers te hebben voor de play-offs. De raketten hebben titelambities en zullen voor het naseizoen Harden, Westbrook, Eric Gordon, PJ Tucker en Clint Capela gezond nodig hebben.
 
Om dat te laten gebeuren, zullen de Rockets waarschijnlijk enkele jongens moeten laden tijdens het reguliere seizoen.
 
Russell Westbrook komt uit twee operaties buiten het seizoen, een op zijn knie en de andere op zijn vinger. De voormalige MVP zegt dat hij 100 procent klaar is voor het volgende seizoen.
 
Het wordt moeilijk om Westbrook te laden, omdat hij een felle concurrent is die niet graag games speelt. De Rockets zullen waarschijnlijk het hele seizoen met Westbrook en zijn kamp coördineren met betrekking tot wat de beste manier is om het lichaam van Westbrook te beheren, zodat hij in uitstekende staat is voor het naseizoen.
 
James Harden werd vorig seizoen in wedstrijden per wedstrijd derde in de competitie. Westbrook werd vierde. Het is gemakkelijk om te zien waarom Daryl Morey en de raketten ervoor willen zorgen dat ze slim zijn met de minuten en werklast van Harden en Westbrook tijdens het reguliere seizoen.