Beyonce is geïnteresseerd in het kopen van een spel in de Housto

03-08-2017 0
Pop superster Beyonce, een inwoner van Houston, maakt een investering in de Rockets van de National Basketball Association, volgens mensen die bekend zijn met de zaak.
 
Rockets-eigenaar Les Alexander, een voormalige obligatiehandelaar, zei vorige maand dat hij het team tevergeefs heeft door een sterke stijging van de franchise-waarden over sport. De populariteit van de club in China kan de verkoopprijs verdubbelen voorbij het record van 2 miljard dollar. Steve Ballmer heeft drie jaar geleden voor de Los Angeles Clippers betaald.
 
Alexander betaalde in 1993 85 miljoen dollar voor de raketten.
 
Het is gebruikelijk voor beroemdheden om kleine investeringen in sportteams te maken. De man van Beyonce, bijvoorbeeld Jay-Z, werd in Brooklyn geboren en had een aandeel van minder dan 1 procent in basketbalnet. Hij verkocht zijn deel van het team na het starten van Roc Nation, die atleten vertegenwoordigt.
 
Er zijn tal van andere voorbeelden: Popster Justin Timberlake, een inwoner van Memphis, Tennessee, bezit een stuk basketbal Grizzlies; Tennisspelers Venus en Serena Williams, evenals Jennifer Lopez, zijn beleggers in de dolfijnen van Miami; En acteur Will Ferrell heeft een belang in de Los Angeles Football Club van Major League Soccer.
 
De Rockets weigerde te reageren. Beyonce's publicist, Yvette Noel-Schure, reageerde niet onmiddellijk op een e-mailzoekend commentaar. De vertegenwoordigers van de entertainer bij Sony Music Entertainment weigerden te reageren. Een woordvoerder voor haar man, Jay-Z, heeft ook niet onmiddellijk gereageerd.
 
Alexander's beslissing om het team te verkopen Basketbal kleding, inclusief All-Stars James Harden en Chris Paul, verrast veel rond de NBA. Het heeft gegenereerd een wereldwijde belangstelling onder de kopers, zeggen sportbureaus.
 
Wie de Rockets opwindt, zou misschien wel beperkte partnerschappen verkopen, waardoor de hoofdinvestering een deel van hun investering kan verhalen zonder de controle over de franchise te geven.
 
Beyonce, die een Rockets jersey heeft uitgevoerd, zou superstar sizzle toevoegen aan elke eigendomsgroep, waardoor het team waarschijnlijk kan helpen met lokale en internationale marketing.
 
Ze is een van de meest invloedrijke beroemdheden, en in vergelijking met de voetbalster Lionel Messi, volgens de Marketing DBI-database van de Marketing Arm. Zij staat 150th uit meer dan 4000 beroemdheden en is vooral effectief tot vrouwtjes tussen de 13 en 17 jaar.
 
Volgens Forbes is Beyonce tweede op Sean "Diddy" Combs op zijn 2017 Houston Rockets basketbal kleding lijst met beroemdste beroemdheden op $ 105 miljoen. Haar netto-waarde bedraagt ​​350 miljoen dollar, zei Forbes. Jay-Z is $ 810 miljoen waard.